۱۶ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳

با وجود تمام ادعاها؛

بوی وفاق ملی در وزارت علوم دولت چهاردهم به مشام نمی‌رسد

بوی وفاق ملی در وزارت علوم دولت چهاردهم به مشام نمی‌رسد

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس گفت: اظهارات وزیر علوم تحت عنوان بررسی جذب‌ها و انتقالی‌های سه ماه اخیر اعضای هیئت علمی بوی وفاق نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اثرگذارترین وزارت در سپهر سیاسی ایران به دلیل وجود انبوه نخبگان و سیاسیون در جامعه باید به عنوان نماد وفاق ملی مدنظر رییس جمهور در اذهان اساتید و کارکنان و عموم مردم متبلور شود.

وی افزود: متأسفانه اولین تصمیم سیاسی وزیر علوم یعنی عزل رییس دانشگاه خوارزمی به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه کشور در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها نشان داد که این اقدام سیاسی، در بازگرداندن دو عضو هیأت علمی که به صورت قانونی بازنشست شده‌اند، تحت فشار مشاوران پشت پرده وزیر علوم بوده است؛ همان مشاورانی که در دولت روحانی با لشکرکشی به دانشگاه‌ها تحت لوای بازرسی و عملکرد روسای دانشگاه‌ها افراد بی گناه بیشماری را تحت عنوان بورسیه‌ها معرفی و با آبروی جمع کثیری از اساتید و دانشجویان بازی کردند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: اظهارات وزیر علوم تحت عنوان بررسی جذب‌ها و انتقالی‌های سه ماه اخیر اعضای هیأت علمی نه تنها بوی وفاق نمی‌دهد، بلکه یادآور اقدامات افرادی چون توفیقی، صدیقی، باقری و شمس بخش در ماجرای بورسیه‌ها است که نتیجه آن بی اعتمادی به نظام آموزش عالی کشور و منجر به کاهش رشد علمی کشور در سال‌های دهه ۹۰ شد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران در پایان با هشدار به وزیر علوم و اینکه وی برای پیشگیری از افتادن در دام افراطیون و کسانی که دانشگاه را جولانگاه جریان های سیاسی و نماد اعتراضات علیه نظام و ارکان آن می داند، مراقبت کند، یادآور شد: همانگونه که در جلسه رأی اعتماد به وزیر علوم تأکید کردم، مجلس با دقت انتصابات و حرکات وزیر علوم را زیرنظر گرفته و اجازه نمی‌دهد که ستاد وزارت و دانشگاه‌ها جولانگاها افراطیون و ساختار شکنان شود. قطعاً این موارد را پیگیری می‌کنیم.

کد خبر 6216704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
      14 3
      بهتر است نمایندگان مجلس در امور اجرائی دخالت نکنند.
    • ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
      8 4
      هیچ ارتباطی به نمایندگان ندارد
    • سعید IR ۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
      2 8
      سلام نظر درستی است. چه دلیلی دارد جذب‌ها و انتقالی‌های سه ماه اخیر اعضای هیئت علمی دوباره بررسی شود. چند سال درس خواندیم و چند بار در فراخوانهای جذب شرکت کردیم، حال که توانستیم از چندین مانع رد بشویم، یک عده ای بیایند و ما را که اصلاً سیاسی نیستبم با چوب برانند و بگویند این افراد تازه جذب شدند.
      • IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۸
        2 0
        همکار گرامی اگر تمام موارد قانون در جذب شما رعایت شده باشد و حق کسی ضایع نشده باشد، بررسی دوباره روند جذب شما ترس و نگرانی ندارد!! قرار نیست به شما حقوق ندهند در زمان بررسی! همزمان پرونده بررسی می شود اگر خلافی صورت نگرفته باشد شما به کار خود ادامه می دهید. طلا که پاک است از محاسبه چه باک است
    • داوود IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
      2 7
      گرفتار شدیم. به خدا جذب یک فرایند بلندمدت است. پس از دو سال جذب من انجام شده است. چرا باید دوباره بررسی شود. من سیاسی نیستم بلکه آدم علمی هستم. آقایان چه میخواهید از جان ما. بررسی برای چه؟ ما هم بچه های این مملکت هستیم. چرا علم را سیاسی می کنید.
    • ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۸
      3 0
      نماینده محترم اولا که این موضوع در حوزه تخصصی شما و کمیسیون شما نیست. بعلاوه اگر خلافی صورت نگرفته باشد ترسی ندارد خوب همزمان با اینکه این عزیزان مشغول خدمت هستند پرونده جذب هم بررسی می شود و حقوق و مزایا هم دریافت می کنند. از شفاف سازی نترسید اگر مرد قانون هستید